Fundatia Clinica Sf. Constantin Brasov

A fost fondata la data de 17 iunie 2010, fiind inscrisa sub nr.3 in Registrul Special al persoanelor juridice fara scop patrimonial, din judetul Brasov, la data de 1 iulie 2010.

Scopul Fundatiei Clinica Sf. Constantin Brasov este asigurarea suportului social si financiar pentru acordarea asistentei medicale, generale sau specializate pentru persoanele bolnave, indiferent de nationalitate, rasa, religie, sex, orientare politica, in sensul normelor si standardelor interne si internationale, care, datorita unor motive de natura economica, nu au posibilitatea sa-si asigure costurile privind procedurile de diagnostic si tratament, respectiv spitalizare, in vederea recuperarii medicale sau a ameliorarii starii de sanatate.

SPRIJIN FINANCIAR

Sprijinim din punct de vedere financiar persoanele suferind de diferite afectiuni medicale, care nu au posibilitatea de a-si asigura unele costuri privind procedurile de diagnostic si tratament, respectiv spitalizare, in vederea recuperarii medicale sau a ameliorarii starii de sanatate.

ACTIVITATI CARITABILE

Desfasuram activitati caritabile si umanitare, organizam actiuni de colectare de fonduri din tara si strainatate, din partea unor persoane fizice si juridice, in vederea realizarii scopului si obiectivelor fundatiei.

OCROTIRE MORALA

Sustinem si ocrotim material si moral, instructiv-educativ, apararea drepturilor copiilor, adolescentilor abandonati, adultilor si batranilor lipsiti de ocrotire familiala si suport material, precum si a persoanelor cu handicap fizic, psihic si social.

INITIATIVA IN EDUCATIE

Initiem, promovam si sustinem toate activitatile de cultura, stiinta si civilizatie, in context interdisciplinar, avand ca scop satisfacerea nevoilor globale ale omului si medicinei in general si sprijinim educatia sanitara preventiva si activitatile de editare a publicatiilor medicale.

Printre obiectivele fundatiei se numara si imbunatatirea calitatii vietii prin sprijinirea dezvoltarii unui sistem medical performant care sa functioneze independent; formarea unui sistem de asistenta medicala puternica prin parteneriate durabile intre institutiile si organizatiile care au aceleasi scopuri.

ASISTENTA SOCIALA

Sprijinim serviciile de sanatate si asistenta sociala, incluzand asistenta medicala generala sau specializata.

SUSTINEREA SISTEMULUI MEDICAL

Sprijinim crearea unitatilor integrate de medicina.

ASISTENTA MEDICALA

Sprijinim asistenta medicala, primara, secundara si tertiara, serviciile de salvare, precum si serviciile de transport sanitar.

PERFECTIONARE PERMANENTA

Sprijinim actiunile de perfectionare a personalului medical prin participari la diferite manifestari stiintifice, stagii, burse, cursuri de perfectionare si alte activitati specifice.

AJUTA SI TU LA SCHIMBAREA UNEI VIETI

Chiar si cele mai mici gesturi pot ajuta la depasirea celor mai mari obstacole.

DONEAZĂ ACUM