Doneaza

De ce colectam fonduri?

Incercarile vietii sunt de multe ori imposibil de imaginat pentru multi dintre noi. In valtoarea cotidiana, ne gandim la cei aflati in suferinta doar atunci cand suntem direct implicati, personal, in familie, intre prieteni sau colegi de munca.
Din ce in ce mai des, pacientii si apartinatorii apeleaza la campanii de strangere de fonduri. Insa, uneori, pana se colecteaza fondurile necesare, poate deveni prea tarziu.
FCSC reprezinta locul de intalnire al oamenilor cu suflet mare, care ajuta semeni in momente de cumpana.

Cine beneficiaza de ajutorul tau?

Astfel, pentru ca oamenii aflati in situatii disperate sa gaseasca un sprijin imediat, FCSC munceste neobosit prin voluntarii sai pentru a colecta fonduri necesare tratamentului si interventiilor chirurgicale pentru cazuri medicale sociale atent selectate.
Din 2012, peste 1300 pacienti au beneficiat de sprijin financiar din partea Fundatiei, prin acoperirea integrala sau partiala a costului consultatiilor, a analizelor medicale a interventiilor chirurgicale.

Cine poate sponsoriza?

Orice persoana fizica sau juridica de oriunde din lume poate avea o inima …

Vreau sa ajut! Cum procedez?

– Sponsorizari se pot face in contul RO50 BTRL 0080 1205 S911 41XX deschis la Banca Transilvania si completarea contractului de sponsorizare.

– Se poate completa formularul 230 care se depune la sediul ANAf de pe raza de domiciliu pana la data de 31 iulie 2019.

– Se poate depune sponsorizare in numerar la sediul fundatiei si completarea contractului de sponsorizare.

Model Contract de Sponsorizare
Formularul 230
Decizie Registru Deduceri Fiscale

In numele celor carora donatiile voastre le ofera o sansa sau chiar le salveaza viata, dorim sa va transmitem cea mai curate recunostinta si multumirile noastre ca ati impartit viata.

Sa va fie binecuvantata viata cu sanatate si abundenta!