Doneaza

De ce colectam fonduri?

Incercarile vietii sunt de multe ori imposibil de imaginat pentru multi dintre noi. In valtoarea cotidiana, ne gandim la cei aflati in suferinta doar atunci cand suntem direct implicati, personal, in familie, intre prieteni sau colegi de munca.
Din ce in ce mai des, pacientii si apartinatorii apeleaza la campanii de strangere de fonduri. Insa, uneori, pana se colecteaza fondurile necesare, poate deveni prea tarziu.
FCSC reprezinta locul de intalnire al oamenilor cu suflet mare, care ajuta semeni in momente de cumpana.

Cine beneficiaza de ajutorul tau?

Astfel, pentru ca oamenii aflati in situatii disperate sa gaseasca un sprijin imediat, FCSC sa straduieste neobosit prin voluntarii sai sa colecteze fondurile necesare la tratamenturi sau interventiilor chirurgicale in folosul cazurilor medicale sociale atent selectate.
Din 2012, peste 4500 pacienti au beneficiat de sprijin financiar din partea Fundatiei, prin acoperirea integrala sau partiala a costului consultatiilor, a analizelor medicale a interventiilor chirurgicale.

Cine poate sponsoriza?

Orice persoana fizica sau juridica de oriunde din lume poate avea o inima …

Vreau sa ajut! Cum procedez?

–  Completati  contractului de sponsorizare si depuneti suma in contul RO50 BTRL 0080 1205 S911 41XX deschis la Banca Transilvania

– Pinà la 31 iulie, generozitatea dumneavoastrà se poate materializa si donind  cei 3,5% din impozitul pe 2022 datorat, conform OPANAF 80/2022. Este foarte simplu, fără hirtii, fără drumuri la ANAF. Dati click AICI. Vi se va afisa un formular ce veti completa, care formular va fi operat de un site partener. Site-ul, in acord cu ANAF,  va colecta donatia dumneavoastrà si o va vira in contul Fundatiei.

– Se poate depune sponsorizare in numerar la sediul fundatiei si completarea contractului de sponsorizare.

Model Contract de Sponsorizare
Decizie Registru Deduceri Fiscale

In numele celor carora donatiile voastre le ofera o sansa sau chiar le salveaza viata, dorim sa va transmitem cea mai curate recunostinta si multumirile noastre ca ati impartit viata.

Sa va fie binecuvantata viata cu sanatate si abundenta!