Emilia are nevoie de sprijinul nostru!

Emilia Alecu, are 41 ani, este din Oltenița, jud. Călărași și ducea o viață normală, până ce în urmă cu 5 luni totul s-a schimbat. Se simțea tot mai rău și pentru prima dată în viață s-a internat în spital pentru investigații.
Din prima zi de spitalizare, a primit vestea devastatoare la Institutul Clinic Fundeni – diagnostic: insuficiență renală, stadiu final. A fost necesară instituirea de urgență a procedurii pentru dializă și de patru luni face naveta la peste 60 km de domiciliu, de trei ori pe saptamână pentru tratament.
Încă din prima zi a aflării veștii devastatoare, a avut sprijinul familiei, toți membrii oferindu-se ca posibili donatori pentru efectuarea unui transplant. Astfel, mama ei, din dorința de “a-i da din nou viață”, cum îi place ei să spună, a făcut toate investigațiile necesare și s-a dovedit a fi compatibile.
Având în vedere restricțiile pandemice din ultimele luni, din dorința de a duce din nou o viață normală și de a scăpa de povara dializei, Emilia s-a îndreptat Spitalul Sf. Constantin din Brașov pentru efectuarea transplantului renal, cheltuielile estimându-se la suma de 30.000 de euro.
Cu sprijinul semenilor, Emilia poate păși într-un nou an, cu o nouă viață!
Transplantul înseamnă VIAȚĂ!
DACĂ AI SĂNĂTATE, AI TOTUL!

AJUTA SI TU LA SCHIMBAREA UNEI VIETI

Chiar si cele mai mici gesturi pot ajuta la depasirea celor mai mari obstacole.