Spitalul Sf. Constantin

Beneficiind de experienta si competentele echipei de medici cu specializare in tara si in strainatate si avand la dispozitie dotarile de ultima generatie in materie de investigatii si chirurgie, Spitalul Sf Constantin propune  pacientilor toata gama de servicii medicale specifice unui spital regional, precum si cateva domenii de excelenta, care il diferentiaza de celelalte unitati medicale existente in Brasov si la nivel national.

Astfel, Spitalul Sf Constantin reprezinta o alternativa viabila pentru un numar mare de pacienti in cautare de servicii medicale la nivel calitativ international, asigurate de personal calificat si amabil, intr-un mediu sigur si confortabil.

Principalele atuuri

 • Echipa de medici full-time, renumiti in domeniul lor, cu educatie si experienta internationala

 • Formarea continua si specializarea personalului medical

 • Dotari si aparatura de ultima generatie. Spatii concepute pentru a satisface normele si standardele internationale de calitate.

 • Conditiile de sterilitate asigurate in blocul operator sunt in conformitate cu standardele internationale pentru camere curate si puritatea aerului (ISO 14 644)

 • Sistem de management certificat conform SR EN ISO 9001 de catre TUV Thuringen

 • Mediul spitalicesc si circuitele medicale sunt supuse unui proces continuu de evaluare si imbunatatire, in conformitate cu cele mai recente standarde internaţionale

 • Know-how international – colaborari si parteneriate cu institutii de sanatate de prestigiu international

 • Integrarea in aval cu ROPHARHA SA (actionar) – furnizor de produse farmaceutice ofera acces rapid si fiabil la o gama larga de medicamente

Personal medical

Personalul medical al Spitalului Sf. Constantin a fost ales dintre cei mai buni practicieni din domeniu si beneficiaza de formare profesionala si specializare continua.

In stadiile incipiente ale proiectului, primul pas a fost de a forma cele mai bune echipe medicale pentru a satisface cerintele ridicate impuse de sloganul “Excelenta in Sanatate”.

Acest deziderat poate fi atins numai cu personal calificat si dedicat. Astfel, am selectat cei mai buni profesionisti in fiecare domeniu, recrutand (si relocand) echipe de medici de la Tg.Mures, Cluj-Napoca, Bucuresti si Brasov; unii dintre medicii din echipa Spitalului Sf. Constantin au acceptat sa se intoarca în Romania chiar si din Elvetia si Franta. Consideram, de asemenea, ca atingerea nivelului de excelenta propus este posibila numai prin angajarea cu precadere de personal medical full-time (spre deosebire de alte spitale private, care atrag in principal medici cu jumatate de norma sau alte forme de colaborare). Am initiat parteneriate si colaboram cu Spitalul Universitar din Geneva (Elvetia), pentru schimbul de know-how si specializarea personalului medical.

Conditii de excelenta

Principala noastra preocupare este ca pacientul sa se simta in siguranta la noi, sa beneficieze de tot confortul necesar.
Pacientii internati la Spitalul Sf. Constantin sunt intampinati cu amabilitate, fiindu-le oferite conditii de cazare si servicii ireprosabile, in rezerve de doua paturi cu toate dotarile necesare pentru confort si siguranta.

 • saloane cu grup sanitar propriu

 • televizor LCD

 • internet wireless

 • sistem de climatizare

 • paturi confortabile cu multiple optiuni

 • sistem de chemare a personalului medical

 • echipamente de monitorizare

Dotari medicale de excelenta

Pe langa angajamentul pentru excelenta pe care ni-l asumam in tot ceea ce facem, in cadrul Spitalului Sf. Constantin folosim la capacitate maxima tehnologia inalta de ultima generatie pentru a asigura calitatea actului medical, diagnosticul precis si siguranta pacientului.
Competentele echipei medicale sunt completate de aparatura de top, produsa de lideri mondiali in domeniu, intre care mentionam: Karl Storz, Zeiss, Draeger, General Electric, ValleyLab, Getinge.

Blocul operator este dotat cu 3 sali de operatie si un compartiment de anestezie si terapie intensiva complet echipate cu aparatura pentru monitorizarea si sustinerea functiilor vitale.

Locatia

Spitalul Sf. Constantin isi desfasoara activitatea din data de 10 martie 2011 in centrul Brasovului, pe strada Iuliu Maniu nr. 49. Incepand cu anul 2019, spitalul se va muta in noua locatie din Brasov, Calea Bucuresti 318. O parte de ambulator va ramane deschisa pacientilor pe strada Iuliu Maniu, in timp de sectile de spitalizare, departamentul de imagistica si mare parte din ambulatorul de specialitate vor oferi pacientilor aceleasi servicii medicale de calitate intr-o zona linistita, cu locuri de parcare suficiente, in mijlocul naturii prietenoase.

CLICK AICI PENTRU A MERGE LA WEBSITE-UL SPITALULUI

AJUTA SI TU LA SCHIMBAREA UNEI VIETI

Chiar si cele mai mici gesturi pot ajuta la depasirea celor mai mari obstacole.

DONEAZĂ ACUM